Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович звинуватив Німеччину в невдачах ЗСУ на фронті в Луганській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович звинуватив Німеччину в невдачах ЗСУ на фронті в Луганській області

Арестович заявив, що Росія має тактичний успіх на лисичансько-сєвєродонецькому напрямку

25 травня 2022, 22:45 comments2153
Поділіться публікацією:

Німеччина вчасно не дала обіцяне озброєння Україні. Саме тому окупанти сьогодні мають тактичний успіх на Луганщині. В цьому винна Німеччина. Про це заявив радник глави офісу президента Олексій Арестович, спілкуючись з російським правозахисником Марком Фейгіном.

Арестович звинуватив Німеччину в невдачах ЗСУ на фронті в Луганській області

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

"Росія зараз має в Україні тактичний успіх, який загрожує перерости на Лисичансько-Сєвєродонецькому напрямку в оперативний. Чим це пояснюється? Темпи ленд-лізу, на які місяць тому ми розраховували, не виправдалися. Не коштом американської або британської зброї, а коштом німецької", — повідомив Арестович.

Радник президента України зазначив, що озброєння, яке чекали в нашій країні, в Україну так і не надійшло.

Він нагадав, що зброя, за передачу якої проголосував Бундестаг, в Україну так і не поступило.

"А якби були приїхали 50 "Гепардів", 100 "Мардерів", гаубиці й т.д., ситуація була б далека від тієї, що є зараз.  Адже  затягує передачу нам військової техніки, побічно винна в тому, що відбувається на фронті", -  сказав Арестович.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували Шольц назвав небезпеку для Європи після нападу РФ на Україну. Настав той час, коли немає більше гарантій, що російська армія не вторгнеться в якусь країну Європи. Впевненість зникла після того, як Росія відкрито вторглася до України.  Таку заяву зробив канцлер Німеччини Олаф Шольц, виступаючи разом зі своїми шведським та фінським колегами на прес-конференції, пише "Reuters". Канцлер Німеччини зазначив, що десятиліттями в Європі вважали, як даність непорушність кордонів. Ніхто навіть допустити не міг, що через якийсь час хтось силою намагатиметься змінити кордони, зазіхати на територіальну цілісність інших країн.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини