Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович розповів подробиці про смерть російського генерала Кутузова
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів подробиці про смерть російського генерала Кутузова

Арестович розповів, що у російського командування значні проблеми

7 червня 2022, 20:33
Поділіться публікацією:

У командування рф є проблеми, бо звичайні військові не хочуть йти у бій. Тому генерал Кутузов й загинув, бо знаходився на полі бою та змушував солдат йти у бій. Про це радник керівника Офісу президента Олексій Арестович заявив під час  розмови з російським правозахисником та журналістом Марком Фейгіним.

 Арестович розповів подробиці про смерть російського генерала Кутузова

Арестович розповів подробиці про смерть російського генерала Кутузова (фото з відкритих джерел)

 За словами Арестовича, генерал загинув, коли на полі бою змушував йти у бій військових.

"Російський генерал-майор Кутузов загинув, намагаючись підрозділ ПДВ  "елітну" частину – кинути у наступ. Це показує, що у росіян дуже великі проблеми: багато "відмовників", – сказав Арестович.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україні ліквідували ще одного російського генерала. 5 червня, під час бою в районі траси Артемівськ-Лисичанськ загинув високопоставлений російський генерал-майор Роман Кутузов. Повідомлення про смерть генерала підтвердили.У мережі пропагандисти у своїх дописах пишуть про втрату ще одного генерала російської армії у війні проти України. Мова йде про генерал-майора Романа Кутузова. Повідомляється, що він загинув у напрямку траси Артемівськ-Лисичанськ. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Росіяни готують заходи до дня росії на окупованих територіях. В Херсонській області складна гуманітарна ситуація, але окупанти готують святкування дня росії — пропаганда замість продуктів і ліків.За інформацією росіяни готують заходи до святкування дня росії на окупованій території, не припиняючи обстрілів сіл з артилерії та спроб захопити звільнені населені пункти. Окупанти ж розганяють пропагандистські наративи на кшталт : "Херсон здали”, “Херсон просто кинули”, “за Херсон не боролися”, “за Херсон боролися, але не так, як треба” тощо. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини