Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арахамія розповів, чи є сенс Україні повертатися за стіл переговорів із РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія розповів, чи є сенс Україні повертатися за стіл переговорів із РФ

Давид Арахамія заявив, що контакти є, але сідати за стіл переговорів не час

16 червня 2022, 08:00
Поділіться публікацією:

Глава української делегації на переговорах з Росією Давид Арахамія заявив, що Україна сьогодні має дуже слабкі позиції, щоб повертатися до переговорного процесу з Росією. Про відновлення переговорів можна буде говорити лише тоді, коли українські війська підуть у контрнаступ і ситуація на фронті зміниться. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Axios".

Арахамія розповів, чи є сенс Україні повертатися за стіл переговорів із РФ

Давид Арахамія. Фото: з відкритих джерел

При цьому Давид Арахамія зазначив, що контакти із росіянами повністю ніхто не обривав. Глава "Слуги народу" зазначив, що приблизно раз чи двічі на тиждень представники української делегації розмовляють телефоном із представниками Росії. При цьому, незважаючи на постійні заяви спікерів Кремля про небажання України відновлювати переговори, у самій Росії чудово розуміють, що сьогодні неможливо сісти за стіл переговорів. Цьому не сприяє те, що відбувається на фронті.

Арахамія визнав, що сьогодні Україна має слабкі переговорні позиції і тому немає сенсу в такому разі сідати за стіл переговорів. Якщо події в Україні зміняться, тоді потрібно знову відновлювати переговори.

За словами Давида Арахамії, у будь-якому разі переговори відновлювати потрібно, але тільки коли прийде час і, коли можна буде говорити про компроміс.

За словами глави української делегації на переговорах, Україна сьогодні бореться за свою незалежність, але сплачує дуже велику ціну. Щодня на фронті у боях гине від 200 до 500 українських воїнів. Ще до 1000 дістають поранення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — без втручання НАТО це не закінчиться: генерал США зробив заяву щодо війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини