Американський доброволець критикує США через відсутність допомоги: це неможливо описати

Доброволець з США вважає, що 2024 рік стане найважчим на війні в Україні через відсутність допомоги від Сполучених Штатів.

Доброволець зі штату Джорджія Гаррісон Фостер критикує США за повільну допомогу для України, а будь-які заяви щодо користі поразки України на війні називає безсенсовними. Американець також вказує, що цей рік буде найважчим для України.

Видання CNN взяло кілька коментарів щодо ситуації на фронті, яка вказує на проблеми в України через відсутність достатньої кількості поставок озброєння від союзників. Свої коментарі дав також американський доброволець Гаррісон Фостер.

"Я думаю, що цей рік буде найгіршим роком у війні. Є певні підрозділи, у яких... закінчуються танки", - описує ситуацію Фостер вказуючи на кризу у постачанні зброї для України.

Також американський доброволець різко критикує республіканців у Конгресі США, які блокують допомогу для України використовуючи цей засіб для політичного шантажу демократів.

"Це неможливо описати, бо мені це так смішно. Я маю на увазі, що кількість нісенітниці, яка випливає з політики всієї цієї справи, просто абсолютно смішна. Немає сенсу намагатися намалювати це в будь-якому світлі, де нам вигідно, що Росія забирає Україну. Це буде дуже погано для нас", - говорить Гаррісон Фостер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з'явилось відео першого бойового застосування американських танків Abrams на війні в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Байден розповів, яким буде світ у випадку перемоги Трампа на виборах у США. Натомість Дональд Трамп назвав Джо Байдена відповідальним за початок війни в Україні, а також заявив, що у випадку його перемоги на президентських виборах настане "Судний День".