Як довжина пальців може передбачити ваше матеріальне становище, - дослідження

Якщо хочете дізнатися, наскільки багаті ви будете - зверніть увагу на свої руки

Якщо ви хочете дізнатися, наскільки ви будете багаті, вам Варто подивитися на свої руки. Принаймні, так говорять результати дослідження вчених, які змогли довести взаємозв'язок між довжиною пальців і матеріальним становищем людини.

Дослідження показало, що співвідношення 2D:4D безіменного пальця до вказівного пальця пов'язане з доходом людини "2D" відноситься до вказівного пальця, а "4D" відноситься до безіменного пальця.

Вчені вивчили дані більше 1500 людей, у яких вимірювали дане співвідношення пальців на руках, а також розпитали про рівень їхніх доходів і фінансове становище.

Дослідники дійшли висновку, що, чим вища зарплата у жінок, тим менше коефіцієнт співвідношення довжини безіменного і вказівного пальців. Вчені відзначили, що на остаточні результати не впливали освіта, вид діяльності або вік.

Вчених зацікавило те, що ця кількісна асоціація спостерігається і у чоловіків, але тільки з урахуванням рівня їх освіченості. Причини такого зв'язку вчені планують з'ясувати в наступних дослідженнях.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, Facebook збільшує стрес і робить людей нещасними.