Головна Новини Суспільство Наука та освіта У листі екс-заступника міністра освіти виявили купу помилок
commentss НОВИНИ Всі новини

У листі екс-заступника міністра освіти виявили купу помилок

У Facebook опублікували лист Інни Совсун, яке розкритикували

25 вересня 2020, 16:29 comments1154
Поділіться публікацією:

Народний депутат України та колишній заступник міністра освіти і науки Інна Совсун потрапила в скандал через лист, який направила на ім'я глави МОН. Текст листа в Facebook-пабліку "Новини вищої освіти" опублікувала Світлана Шестакова.

У листі екс-заступника міністра освіти виявили купу помилок

Автор повідомлення виділила кілька основних моментів, які, на її думку, заслуговують на увагу.

"Профільний нардеп і колишній перший заступник Міністра освіти Інна Совсун до сих пір не знає, як звуть керівника Міносвіти, не знає, до кого звертатися, адже просить Міносвіти звернутися в Міносвіти, і, звичайно, привертає увагу, що вона пише про невтручання партій в політичний процес, а в освітній можна? ", — йдеться в замітці Світлани Шестакової.

Користувачі соцмережі оперативно відреагували на лист і заявили в коментарях до повідомлення, що не перший раз помічають подібні "описки" в написаному Інною Совсун.

Нагадаємо, раніше Совсун заявляла про свої амбіції очолити Міносвіти, а також була автором законопроєкту, яким пропонувалося зменшити кількість бюджетних місць у вищих навчальних закладах.

Раніше "Коментарі" писали, що Інна Совсун розповіла про плани Святослава Вакарчука після того, як він покинув пост глави партії "Голос".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини