Головна Новини Суспільство Наука та освіта Стало відомо, чи будуть діти повертатися до шкіл після канікул
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чи будуть діти повертатися до шкіл після канікул

У Раді повідомили, чи підуть на карантин молодша школа та дитсадки

21 жовтня 2020, 11:31 comments1092
Поділіться публікацією:

Зараз всі українські школярі перебувають на канікулах, пішовши туди раніше через епідемію коронавірусу. Після канікул діти мають повернутися до шкіл, але за певної умови. Про це розповів народний депутат із фракції "Слуга Народу", голова комітету з питань освіти та науки Сергій Бабак у Telegram-каналі політсили.

Стало відомо, чи будуть діти повертатися до шкіл після канікул

"Після канікул, якщо не буде катастрофічного спалаху захворюваності, всі школярі повернуться в школу в звичному режимі. Але, звісно, із збереження маскового режиму та інших заходів безпеки", — сказав нардеп.

Однак у разі постійного зростання кількості хворих, каже голова парламентського комітету, школам будуть рекомендувати застосувати дистанційну форму навчання.

Бабак додав, що ця рекомендація не стосуватиметься школярів молодшої школи та дошкільнят. За його словами, для них дистанційна робота є важкою, дітям необхідна робота у школі з педагогами.

Нагадаємо, в Раді кажуть, що якщо епідситуація буде задовільною, то в листопаді діти вчитимуться, як зазвичай. Однак якщо населений пункт в червоній зоні, тоді рішення, чи закривати школу або дитсадок на карантин, залишається за місцевими чиновниками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини