Головна Новини Суспільство Наука та освіта Пробного ЗНО не буде, а кінотеатри залишаться закритими – рішення Кабміну
commentss НОВИНИ Всі новини

Пробного ЗНО не буде, а кінотеатри залишаться закритими – рішення Кабміну

Сьогодні комісія буде перевіряти ситуацію з коронавірусом в Україні

13 червня 2020, 11:15 comments2036
Поділіться публікацією:

Кабінет міністрів України прийняв рішення скасувати пробне ЗНО, яке повинно було відбутися в понеділок, 15 червня, і залишити закритими кінотеатри через стрімке поширення коронавірусу в нашій країні. Про це під час брифінгу повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, передає РБК-Україна.

Пробного ЗНО не буде, а кінотеатри залишаться закритими – рішення Кабміну

Глава МОЗ зазначив, що комісія сьогодні повинна перевірити ситуацію у кожному регіоні. У той же час, кінотеатрам поки не дозволили відновити роботу.

Також Кабмін вирішив, що іноземці, у яких немає поліса страхування витрат на лікування COVID-19, не зможуть перетнути український кордон. Обсервація буде обов'язковою тільки для людей, які прибувають в Україну із країн зі значним погіршенням ситуації з коронавірусом, а ось для тих, хто перетинає кордон з боку ОРДЛО, обсервація скасовується.

Раніше "Коментарі" писали, що в Україні встановлено новий антирекорд по захворюваності COVID-19. За добу коронавірус підтвердили у 753 осіб, а загальне число заражених з початку пандемії перевалило за 30 тисяч осіб. Станом на 13 червня, в країні вже 30 506 хворих коронавірусом. З початку пандемії від недуги померли 880 осіб, у тому числі 10 – за останню добу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини