Головна Новини Суспільство Скандали У Росії поставили пам'ятник радянському диктатору у дитячому парку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії поставили пам'ятник радянському диктатору у дитячому парку

Російські комуністи продовжують прославляти радянського диктатора, винного у загибелі мільйонів

24 жовтня 2023, 18:52
Поділіться публікацією:

Пам'ятник радянському диктатору Йосипу Сталіну встановили російські комуністи у дитячому парку міста Орлов Кіровської області, всупереч рекомендації міністерства внутрішньої політики регіону провести перед цим відкрите голосування серед мешканців. Про це, як повідомляють "Коментарі", передають росЗМІ.

У Росії поставили пам'ятник радянському диктатору у дитячому парку

Пам'ятник Іосифу Сталіну в дитячому парку міста Орлов Кіровської області Росії

Прихильники кривавого диктатора з місцевого відділення КПРФ обрали місце встановлення, зважаючи на те, що за радянських часів пам'ятник Сталіну знаходився на місці дитячого парку.

При цьому місцева влада регіону рекомендувала міській адміністрації Орлова провести місцевий плебісцит з цього питання, оскільки "далеко не всі громадяни підтримують цю ініціативу".

В'ятська регіональна громадська організація жертв політичних репресій, а також "активні громадяни міста Орлова" направили заяву до прокуратури РФ за фактом встановлення пам'ятника.

Загалом у Росії встановлено вже 110 пам'яток радянському диктатору Йосипу Сталіну. 95 із них встановили за Володимира Путіна, а темпи спорудження пам'яток подвоїлися після анексії Криму у 2014 році. Таку статистику наводить "Можемо пояснити". Причому лише 9% монументів збереглися з радянських часів, а переважна більшість з'явилася останні 20 років, у роки правління Володимира Путіна.

У трійці лідерів за кількістю населених пунктів зі скульптурами Сталіна – Північна Осетія, Дагестан та Якутія. Останнім часом все частіше пам'ятники зводяться з ініціативи місцевої влади, а на їхньому відкритті з'являються посадові особи.

Тим часом, начальник генштабу Ізраїлю розповів, чому тягнуть із наступом на Газу. Бойовики ХАМАС вже "шкодують" про початок війни проти Ізраїлю, і визнали, що наземний наступ відкладається із "стратегічних міркувань".

З російськими євреями сталося несподіване. Ізраїль призупинив репатріацію євреїв із Росії.

А вчені з'ясували причину таємничої загибелі 10 мільярдів крабів у Беринговому морі. Популяція снігових крабів вже ніколи не відновить свою чисельність через один фактор, що призвів до масового вимирання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини