Головна Новини Суспільство Скандали Справа Христини Соловій: чим завершився резонансний судовий процес
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа Христини Соловій: чим завершився резонансний судовий процес

У Чорноморську суд виправдав Христину Соловій: деталі резонансної справи

сьогодні, 15:06
Поділіться публікацією:

Сьогодні вранці в міському суді Чорноморська відбулося судове засідання, де розглядали справу співачки Христини Соловій. Її звинуватили у вживанні ненормативної лексики під час концерту. Про це повідомили журналісти Суспільного. 

Справа Христини Соловій: чим завершився резонансний судовий процес

Розгляд справи Христини Соловій у адмінсуді в Чорноморську. Суспільне Одеса

На суді Соловій висловилася про президента Росії Путіна, порівнюючи його з Леніним, і зазначила, що обидва мали негативний вплив на Україну.                                             

"Якщо у Харкові навіть діти співають 'Путін х**ло', то чому я не можу висловлюватись так само?" — заявила вона.

Адвокат Соловій звернув увагу на те, що протокол проти співачки був складений з порушеннями, а докази не переконливі. Після розгляду усіх аргументів, суд вирішив, що звинувачення в хуліганстві є необґрунтованими і виправдав Христину Соловій.                

Раніше на фестивалі "Виделкаfest" Соловій критично висловилася про колишню назву Чорноморська — Іллічівськ, назвавши її "повною нісенітницею", що також спричинило дискусії в соціальних мережах. Відповіді були розділені: одні підтримали потребу в декомунізації, а інші критикували співачку за використання нецензурних слів.                                                  

Читайте також на порталі “Коментарі” — Останнім часом ім'я Христини Соловій не сходить зі сторінок видань новин. Відкриті дискусії з колегами з цеху та чутки про особисте життя переплітаються з більш серйозними звинуваченнями. Цього разу в центрі уваги опинилася інформація про те, що її музика нібито доступна на російських стрімінгових сервісах, таких як "Яндекс Музика" та "VK Музика".                                     



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини