Російська опозиціонерка шокує: Україна повинна віддати свої території сусідам через колонізацію

Російська опозиціонерка Юлія Латиніна назвала Україною колонізатором та закликала відмовитись від територій.

Російська журналістка та письменниця Юлія Латиніна, яка вважає себе російською опозиціонеркою, заявила, що Україна має відмовитись від колонізаторської спадщини та віддати частину своїх територій Польщі, Австрії, а також залишити Крим та Бессарабію.

Юлія Латиніна підтримала Юлію Навальну щодо дискусій про перетворення Росії на низку суверенних національних держав. Російська журналістка обурилась, що українці підтримують деколонізацію поневолених Москвою народів та закликала процес деколонізації почати з себе. За її словами, Україна несе "жахливий тягар проклятої колонізаційної спадщини".

"З цього погляду Україні в тому вигляді, в якому її, як знаряддя колонізації, сформувала проклята царська влада і кривава радянська, необхідно позбутися Криму – колонізованого імперією, частин Бессарабії, південного сходу, який належав половцям та печенігам, а потім татарам, і, звичайно, повернути Західну Україну, відторгнуту внаслідок спецоперації 1939 року, Польщі чи Австрії", - пише Латиніна.

У кінці свого допису Юлія Латиніна зауважила, що утворення національних держав на території РФ та підтримка цього процесу, це нібито "погано закамуфльований старий добрий нацизм" з боку України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що журналістка Латиніна цинічно пропонує обстрілювати Україну вночі, щоб зменшити кількість жертв серед цивільних. Так російська публіцистка прокоментувала ракетний удар РФ по дитячій лікарні "Охматдит" у Києві.

Також "Коментарі" писали про Олексія Арестовича, який під час розмови з Юлією Латиніною дав пораду Путіну, як завоювати Україну.