Арестович критикує українців прирівнявши їх до росіян

Колишній радник президента України Олексій Арестович розкритикував українців через їх реакцію на смерть росіянина.

Військовий оглядач та популярний блогер Олексій Арестович розкритикував українців через їх реакцію на смерть російського туриста, якого з'їла акула в Єгипті. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Арестовича.

Колишній радник президента України Володимира Зеленського Олексій Арестович різко реагує на жарти українців через росіянина, якого з’їла акула.

"Судячи з кількості (і якості) жартів про вбитого акулою росіянина, дегуманізація вже тут", - заявив Арестович.

Далі блогер прирівняв українців до росіян та вказав, що українці самі перетворились на зло.

"Ви, така красиві, програла банальному, сірому, нудному злу. І самі стали злом - банальними, сірими, нудними", - пише популярний блогер Олексій Арестович.

Нагадаймо, що 8 червня у Чорному морі акула напала на 23-річного росіянина Володимира Попова. Туристи, які знаходились поруч зафіксували на відео момент атаки акули та смерті чоловіка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що волонтер та блогер Геннадій Друзенко закликав українців припинити глузувати над трагічною загибеллю росіянина в Єгипті. Блогер наголошує, що громадянин Росії ймовірно ніколи не воював проти України, а також не було зафіксовано його українофобських висловів. Мешканець Архангельської області залишив Росію кілька місяців тому та почав жити у Єгипті.

Також "Коментарі" писали, що у Єгипті туристичний катер врізався у риф та потонув. На його борту перебувало 26 поляків та 10 людей з персоналу. Слідство вважає, що капітан заснув, а човном керувала недосвідчена особа, яка і врізалась у риф.