Як правильно молитись за здоров'я: найсильніша молитва

Молитва часто допомагає там, де вже втратили надію, навіть, лікарі

Для людини, яка вірить у духовне життя, молитва - це особлива форма розмови з Богом. І не важливо, які слова, де і коли ви промовите. Важлива віра та чистота душі, з яким людина звертається. Адже коли вона вірить у Бога, то вірить і у себе, адже є частинкою Всевишнього. А тоді жоден недуг чи негаразди не матимуть шансу перед волею людини.

"Бог поважає та цінує не кількість промовлених молитов, їх риторику, вишуканість, мелодійність, чи логічність, Бог цінує щирість та відкритість нашого серця перед молитвою, готовність до розмови з Богом", - кажуть у православній церкві.

Портал "Коментарі" публікує молитву, яка володіє особливим даром зцілення і допоможе віднайти втрачене здоров’я для того, хто дійсно вірить. Читайте ці слова щодня, лишаючись наодинці з своїми думками.

"Милосердний Боже і Отче! Сповідаюся на Тебе, стою перед Тобою і зізнаюсь, що я до цього часу погано йшов своїм шляхом, не так жив життя, Тобою мені дароване. Я жив не у славу Твою, а для виконання примх плоті моєї. Більше жив я для себе та світу, ніж для Тебе. О Господи! Як глибоко жалкую я про те, що так негідно прожив короткий час життя мого!

Тому зізнаюсь я нині, що Ти за гріхи мої відвідав мене і навів цю хворобу, щоб навчити мене. Справедливо судиш Ти мене, Господи, і караєш мене, нехай не зі світом нечестивим засуджений буду. Через цю хворобу нагадуєш мені про мою смертність, і хочеш навчити мене, що життя моє має межу і що мені належить піти звідси. Людина ходить, подібно примарі, і не знає, кому дістанеться усе. Отже, чого ж чекати мені, Господи?

Прошу, від усіх беззаконь моїх визволи мене, Господи! Я визнаю, що життя моє у руках Твоїх: у Твоїй книзі все це написано, і дні накреслені, коли ще ні одного з них не було. Ніщо не сховано від Тебе, з того часу, коли я зародився у лоні матері моєї. А так, як воля Твоя нині є, щоб я був хворий, то зроби так, щоб я виконав цю волю. Господи! Стріли Твої пронизали мене, і рука Твоя тяжіє наді мною. Немає здорового місця на тілі моєму від гніву Твого, немає миру у кісках моїх від гріха мого; тому що провини мої покрили голову мою, як важкий тягар. Серце моє сильно б'ється, залишила мене сила моя, і скорбота моя завжди зі мною.

Боже! Збережи душу мою від усіх спокус. Нехай буде ця тілесна хвороба зціленням для душі моєї, нехай зцілиться через неї душа моя. Збережи серце і почуття мої. Покрий мене щитом Твоїм від всіх розпалених стріл диявола. Ти знаєш, Господи, що я є діло рук Твоїх. Пошкодуй мене, Господи! Ти вийняв мене з лона, Ти заспокоїв мене біля грудей матері моєї, Ти є джерело і Господь життя мого, і владу маєш знову взяти його, коли захочеш. Отже, якщо є на те воля Твоя, то сотвори зі мною подібне милосердя.

О небесний Лікарю, Господи Ісусе Христе! Прийми мене під зцілення Твоє, полегши усі мої страждання і зціли мене руками Твоїми." Амінь.

Читайте також: У ПЦУ прокоментували традицію "купатися в ополонці" на Водохреще: то змиває вода гріхи чи ні