Головна Новини Суспільство релігія "У храмах стане більше прихожан": Кабмін готує пом'якшення карантину для богослужінь
commentss НОВИНИ Всі новини

"У храмах стане більше прихожан": Кабмін готує пом'якшення карантину для богослужінь

Глава Кабміну Денис Шмигаль обговорив з духовенством перспективи для поступового виходу з карантину для проведення релігійних обрядів

2 червня 2020, 19:24 comments1348
Поділіться публікацією:

Уряд України може переглянути карантинні обмеження у церквах, зокрема, про збільшення парафіян у храмах і мечетях. Про це повідомляється на урядовому порталі, посилаючись на результати зустрічі прем'єр-міністра Дениса Шмигаля з представниками Всеукраїнської ради Церков і релігійних організацій.

"У храмах стане більше прихожан": Кабмін готує пом'якшення карантину для богослужінь

Відзначається, що духовенство надало уряду низку пропозицій щодо послаблення карантину в церквах. Шмигаль погодився з думкою про можливість перегляду і пом'якшення вимог про кількість парафіян на релігійних заходах.

"Сподіваюся, ми будемо і далі пом'якшувати умови по мірі того, як буде знижуватися захворюваність. Ми дійсно хочемо, щоб наш карантин був адаптивний і ефективний, і ми повернулися до звичного життя", — позначив Шмигаль.

Нагадаємо. раніше портал "Коментарі" повідомляв, що авіалінії України змінюють правила перельотів у зв'язку з карантином. Зокрема, стане пробязательным носіння маски всередині літака і терміналів, де має дотримуватися фізична відстань не менше трьох футів, а також після прибуття в аеропорти мандрівники повинні пред'явити довідку про стан здоров'я та пройти скринінг температури.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини