Ізраїль направить в Україну своїх поліцейських на підмогу українським колегам

Уряд Ізраїлю підтвердив МЗС України інформацію про направлення шести представників ізраїльської поліції для надання допомоги українським колегам під час святкування Рош ха-Шана в Умані

Ізраїль направить в Україну своїх поліцейських на підмогу українським колегам під час святкування Рош-ха-Шана в Умані хасидами-паломниками. Про це пише заступник глави МЗС України Євген Єнін на сторінці в Facebook.

"Вчора обговорили питання взаємодії центральної і місцевої влади під час святкування Рош ха-Шана в Умані, а сьогодні уряд Ізраїлю підтвердив МЗС України готовність направлення шести представників ізраїльської поліції для надання допомоги українським колегам в місцях перебування громадян держави Ізраїль в Умані у відповідь на запит Національної поліції України", - написав Енин.

Як відомо, в цьому році в Умані очікують до трьох тисяч паломників-хасидів на святкування іудейського Нового року. На даний момент в місто прибули близько половини від очікуваного кількості. Вже у шести паломників виявлено коронавірус.

Як раніше писав портал "Коментарі", в Умані відкриють госпіталь для прочан, у яких діагностовано коронавірус, а для контактних з хворими коронавирусной інфекцією осіб - ізолятор.