Головна Новини Суспільство медицина У разі другої хвилі коронавірусу можуть загинути мільйони людей – ВООЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

У разі другої хвилі коронавірусу можуть загинути мільйони людей – ВООЗ

Європейські країни повинні ввести обмеження на поїздки з країн з високим рівнем захворюваності

26 червня 2020, 23:41 comments1531
Поділіться публікацією:

Мільйони людей можуть померти, якщо в світі почнеться друга хвиля пандемії коронавірусу. Про це заявив офіційний представник Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ).

У разі другої хвилі коронавірусу можуть загинути мільйони людей – ВООЗ

"Коронавірус можна порівняти з іспанським грипом, який вів себе так само, як COVID-19. Спалах пішов на спад влітку, але знову повернувся у вересні і жовтні, спровокувавши понад 50 млн смертей під час другої хвилі захворювання", – зазначив доктор Раньєрі Гуерра, помічник генерального директора ВООЗ зі стратегічних ініціатив в інтерв'ю італійському телеканалу Rai.

Зауваження Гуерра з'явилися на тлі новин про те, що багато країн починають послаблювати карантинні обмеження, спочатку введені для обмеження поширення коронавірусу.

Сьогодні офіційні особи ЄС повинні вирішити, які країни будуть підлягати обмежень на поїздки після того, як країни знову відкриють свої кордони для міжнародних поїздок. Оскільки в США і деяких частинах Південної Америки як і раніше реєструються високі показники інфікування та смертності. Очікується, що приїжджі з цього регіону все ще можуть піддаватися обмеженням на поїздки в Європу.

Раніше "Коментарі" писали, що пацієнти з коронавірусом з лікарні, яку затопило під час повені на Прикарпатті, залишаються у своїх палатах. Їх вирішили не евакуювати з медустанови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини