Головна Новини Суспільство медицина У МОЗ констатували, що українці перестали дотримуватися карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ констатували, що українці перестали дотримуватися карантину

Глава МОЗ Максим Степанов назвав дії українців по відношенню до карантину анархією

18 червня 2020, 23:21 comments1373
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що подолати пандемію коронавіруса в Україні, враховуючи, що громадяни практично ігнорують всі заходи та обмеження для безпечного взаємодії, практично неможливо. Про це повідомляє агентство "РБК-Україна".

У МОЗ констатували, що українці перестали дотримуватися карантину

За його словами, зараз Міністерство контролює і аналізує ситуацію із захворюваністю по країні. Степанов нагадав, що вчора уряд вніс зміни в постанову, яка регламентує карантин. Зокрема, були визначені нові ознаки, за якими будуть посилювати обмеження при подальшому зростанні хворих.

"Треба просто задуматися і дотримуватись тих рекомендацій, які даються, тому що там, іноді, вибачте, повна анархія відбувається з точки зору дотримання правил карантину. Треба подивитися на вулицю, що відбувається в наших ресторанах, клубах, барах, що відбувається на пляжах в Одесі. Звичайно, важко говорити, що в такий спосіб ми можемо стримувати поширення коронавіруса", — зазначив Степанов.

Міністр додав, що контролювати дотримання карантину повинні Госпотребслужба і Національная поліція, але і самим громадянам "варто задуматися і подивитися на цифри" — на кількість нових хворих і померлих від коронавіруса.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Білорусі Олександр Лукашенко категорично заперечував загрозу коронавіруса, поки смертність від пандемії в республіці не досягла антирекорду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини