Головна Новини Суспільство медицина У Кабміні заявили про початок другої хвилі коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кабміні заявили про початок другої хвилі коронавірусу

Денис Шмигаль звертає увагу, що масковий режим все ще є обов'язковим і дуже актуальним для нашої країни

19 червня 2020, 19:49 comments2527
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив про те, що в Україні почалася друга хвиля коронавірусу. Про це глава уряду сказав сьогодні, 19 червня, під час позачергового засідання уряду.

У Кабміні заявили про початок другої хвилі коронавірусу

Шмигаль заявив про другу хвилю коронавірусу на тлі чергового антирекорду захворюваності коронавірусом у країні. Прем'єр акцентував увагу на тому, що багато людей в Україні перестали дотримуватися умови карантину. Він також зазначив, що сьогодні була зареєстрована тривожна статистика.

Також прем'єр звернув увагу на те, що для того, щоб перемогти хворобу жителям нашої країни необхідно дотримуватися масковий режим. За його словами, чергова хвиля зростання захворюваності повинні стати сигналом, що всі те, що відбувається – не фейк, а загроза, яка зовсім поруч.

Раніше "Коментарі" писали, що хвиля коронавірусу накриває Україну з новою силою. Третій день поспіль в країні фіксують рекорд по кількості нових випадків інфікування. Цього разу Україна наблизилася до тисячі. За даними МОЗ, за минулу добу позитивні тести на COVID-19 з лабораторії отримав 921 українець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини