Головна Новини Суспільство медицина Ситуація погіршується: в Україні виявили найбільшу кількість нових випадків COVID із початку пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація погіршується: в Україні виявили найбільшу кількість нових випадків COVID із початку пандемії

Вперше в країні практично 20 тисяч заражень

2 квітня 2021, 08:20
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що станом на 2 квітня на території України виявлено 19 893 випадків інфікування коронавірусом. Це найбільша кількість інфікованих за добу з початку пандемії. Зокрема, COVID діагностували у 834 дітей та 484 медпрацівників. Статистику міністр розмістив на сторінці в Facebook.

Ситуація погіршується: в Україні виявили найбільшу кількість нових випадків COVID із початку пандемії

Ситуація погіршується: в Україні виявили найбільшу кількість нових випадків із початку пандемії - фото з відкритих джерел

Найбільшу кількість випадків зафіксовано у Львівській (1 668), Одеській (1 608), Харківській (1 494), Хмельницькій (1 351) та Дніпропетровській (1 178) областях.

За даними очільника МОЗ, за минулу добу видужало 10 287 людей, доставлено до лікарні 5 040, а також зафіксовано 433 випадки смерті від наслідків коронавірусного захворювання, що також є антирекордом. 

За весь час пандемії коронавірусу в країні захворіли 1 711 630 осіб, видужало 1 333 370 осіб, а також зареєстровано 33 679 летальних випадків.

Нагадаємо, що за словами міністра охорони здоров'я Максима Степанова, в МОЗ очікують подальшого збільшення рівня захворюваності на COVID-19 і кількості госпіталізацій протягом найближчого тижня або двох. Степанов зазначив, що в Україні продовжується дія адаптивного карантину. Він додав, що, на думку Міністерства охорони здоров'я, така стратегія боротьби з коронавірусів є найкращою. Міністр також підкреслив, що згідно з показником летальних випадків внаслідок COVID-19 Україну випереджають 34 європейські країни.

Раніше портал "Коментарі" писав, що вчені з Бразилії виявили користь дієти, багатої харчовими волокнами, для людей, які хворіють коронавірусів. Вона здатна запобігати запальний процес і припиняти проникнення SARS-CoV-2 в клітини.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини