Заліз на церкву: азербайджанець осквернив культурну спадщину Карабаху (відео)

Очевидці назвали це "оскверненням культурної спадщини" Нагірного Карабаху

Жителі Нагірного Карабаху опублікували відео, де військовослужбовець азербайджанської армії на даху церкви кричить молитви. Очевидці назвали це "оскверненням культурної спадщини" Нагірного Карабаху.

Раніше в Мережі з'явилися відео втечі вірмен з трьох районів Нагорного Карабаху, які повинні перейти Азербайджану. Вірмени спалюють свої будинки й вирубують ліси в околицях, проводять прощальні церемонії перед від'їздом.

Нагадаємо, документ про припинення вогню, підписаний 10 листопада, передбачає передачу Вірменією Азербайджану значних територій Нагірного Карабаху. Сторони обмінюються тілами загиблих і заручниками, а російські війська залишаються на спірній території на п'ять років (з можливим продовженням терміну). Вірменія повертає Азербайджану Агдамський, Кельбаджарський і Лічінскій райони.

Раніше "Коментарі" дізналися в експертів, які вигоди отримають всі сторони після завершення конфлікту в Нагірному Карабаху і які висновки має для себе зробити Україна. Після оголошення про перемир'я в Нагірному Карабасі в столиці Вірменії почалися акції протесту й масові безлади в декількох містах.