Як виглядає будинок істинного фаната пива: 5 неймовірних фото

Дизайн цієї квартири зможе здивувати кожного

В інтернеті можна легко знайти безліч ідей того, як зробити своє житло затишним, але при цьому незвичайним. Але дизайн цього будинку зміг здивувати всіх без винятку, тому що у Флориді жив завзятий прихильник пива. Про це пише видання dialogueparty.

Ріелтор Крістен Кірні розповіла про це неймовірне житло любителя популярного напою, в якому навіть шпалери поклеєні з пивних пляшок. Тобто, замість самих шпалер на станах прикріплені справжні скляні пляшки.

Але ось що найдивовижніше в усій цій історії, так це те, що майже всі кімнати в квартирі (крім ванної) обклеєні пляшками однієї фірми пива. Покійний власник дуже любив слабоалкогольний напій фірми "Budweiser". Більш того, істинний фанат бачив своє життєве покликання в тому, щоб зробити свій будинок саме таким. Як бачимо, йому це цілком вдалося зробити.

Навіть виробник цього пива не зміг залишитися осторонь, коли побачив весь масштаб цього дизайну. На своїй офіційній сторінці в Facebook компанія Budweiser написала, що "ідеальних будинків не існує", явно натякаючи на те, як і має виглядати ідеал.

Раніше ми повідомляли, на висоті 70 метрів: в Лондоні з'явився екстремальний готель під відкритим небом (відео).