Витримав атаку 63 кілограмів бджіл: чоловік встановив новий рекорд (відео)

Китаєць потрапив до Книги рекордів Гіннесса

Житель китайського міського округу Ічунь, провінція Цзянси, зважився на дуже сміливий експеримент: покрив себе 63 кілограмами живих бджіл, завдяки чому потрапив в Книгу рекордів Гіннесса. Про це пише видання segodnya.

Сміливець, на ім'я Жуан Лянмін, зважився висипати на себе кілька тазиків з бджолами, не використовуючи при цьому спеціальний костюм чи інші захисні засоби. Це відразу ж зняли на відео, яке вже опубліковано на офіційній сторінці Guinness World Records.

Варто зазначити, що ролик зібрав понад 6 мільйонів переглядів. Можна побачити, як поступово чоловік перетворюється на величезну коричневу статую, всю обліплену бджолами. Відомо, що коли експерти з Книги рекордів зарахували рекорд, то спеціально навчені люди відразу ж допомогли Лянміну позбутися від комах.

Користувачі були неймовірно здивовані тим, як можна витримати щось подібне на своєму тілі. "Я втратила дар мови", "Як це взагалі можливо?", "Цей чоловік - справжній герой Книги рекордів Гіннесса", "Я зараз втрачу свідомість від цих кадрів", - писали люди після побаченого.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, "Найстрашніший чоловік у світі" побив відразу два світові рекорди. Завдяки тому, що чоловік зробив найбільшу кількість змін у своєму тілі (цифра досягла 516), він побив відразу два світові рекорди та потрапив в Книгу рекордів Гіннесса. Через таке яскраве зовнішнє перетворення Рольфа називають "найстрашнішим у світі".