Головна Новини Суспільство неймовірно Вигадана професія виявилася затребуваною: чим займається руйнівник весіль
commentss НОВИНИ Всі новини

Вигадана професія виявилася затребуваною: чим займається руйнівник весіль

Графік руйнівника весіль розпланований аж до листопада

26 вересня 2024, 18:10
Поділіться публікацією:

Іспанець вигадав, на перший погляд, жартівливу професію — він у буквальному сенсі руйнує весілля. Однак задум виявився затребуваним. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Oddity Central.

Вигадана професія виявилася затребуваною: чим займається руйнівник весіль

Ілюстративне фото

Іспанець приходить на весілля, вдаючи коханця нареченої чи нареченого, і вмовляє втекти разом. Ернесто прославилися в Іспанії після того, як відео з ним завірусилося у TikTok. Він розповів, що не для всіх день весілля виявляється щасливим. Саме ці люди стають його клієнтами. 

Послуга зі зриву події надається просто: за 500 євро Ернесто з’являється на весіллі замовника чи замовниці, видає себе за кохання всього їхнього життя та благає втекти разом.

“Якщо ви маєте сумніви, не хочете одружуватися або не знаєте, як відмовитися, більше не хвилюйтеся — я скасую весілля за вас. Вам потрібно лише повідомити мені час, місце та дату, і я з’явлюся на церемонії. Я скажу, що я — кохання всього вашого життя, і ми втечемо разом, тримаючись за руки”, — так рекламує свої послуги Ернесто.

Спочатку це було жартом, однак Ернесто почав отримувати замовлення на зрив весілля. Зараз його послуга коштує 500 євро. Також передбачена додаткова плата за непередбачувані інциденти. Наприклад, якщо йому дадуть ляпаса, він отримує 50 євро за кожний удар. 

Чоловік розповів, що його графік розпланований аж до 2 листопада.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, яка робота більш корисна для здоров'я, сидяча чи стояча. Про переваги та недоліки кожної з них читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини