У Сумах касир вкрала 273 тис. грн для погашення кредиту

Касир перераховувала гроші на інші рахунки компаніям, яким заборгувала кошти

Жінка з Тростянецького району в Сумах, яка працювала касиром в компанії експрес-доставки, вкрала у покупців 273 тис. грн для погашення кредиту. Про це повідомляється на сайті МВС України.

Слідство з'ясувало, що жінка мала доступ до готівкових коштів клієнтів перед відправкою одержувачу. Підозрювана перераховувала гроші на інші рахунки компаніям, яким заборгувала кошти, як повідомляється у звіті. Жінку звинувачують у привласненні чужих грошей і крадіжці за ч. 4 ст. 191 і ч. 1 ст. 209 КК.

Місцеві правоохоронні органи вже закінчили проводити досудове розслідування. Справою займається Тростянецьке відділення поліції Охтирського ОП ГУ ПП в Сумській області під процесуальним керівництвом Охтирської місцевої прокуратури.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що суд Гета (Швеція) звільнив двох українців, яких засудили до довічного ув'язнення за вбивство 70-річного громадянина Швеції минулого року. Обидва підозрюваних перебували в міжнародному розшуку. Один був затриманий в Німеччині в серпні, другий - в Польщі.