У США чоловік випав із круїзного лайнера: що з ним трапилося за 15 годин у відкритому океані (ФОТО)

Потерпілий не зміг пояснити, як він опинився за бортом. Те, що трапилося на круїзному лайнері, досі залишається загадкою.

Драма розігралася минулого тижня на борту круїзного лайнера Carnival Cruise, який прямував до Косумеля, що в Мексиці.

Так, 28-річний пасажир відпочивав разом із своєю сестрою. Повідомляється, що родичі провели якийсь час у барі, а потім чоловік відлучився до вбиральні. Після цього його сестра вирушила до себе в каюту. Лише через 15 годин вона забила на сполох і сповістила команду лайнера про те, що її брат зник.

Як виявилося, чоловік з невстановлених причин випав з круїзного лайнера і опинився у відкритому океані, де він провів понад 15 годин. Людину за бортом помітив екіпаж суховантажного судна Crinis. Моряки викликали на допомогу рятувальний гелікоптер MH-60 Jayhawk берегової охорони США.

Чоловіка виявили в Мексиканській затоці в темряві серед бурхливих хвиль завдяки потужним тепловізорам. Плавець, що практично вибився з сил, відчайдушно махав руками у бік рятувального гелікоптера та щосили намагався утримати голову над хвилями.

На щастя, чоловіка вдалося врятувати. Потерпілого доправили до лікарні для надання медичної допомоги.

Цікаво, що чоловік так і не зміг пояснити, як саме він опинився за бортом круїзного лайнера. Рятувальники називають справжнім дивом той факт, що чоловікові вдалося провести стільки часу у відкритому океані без найпростіших плавзасобів.

Раніше "Коментарі" писали про те, що у США відкриють неймовірні гібридні американські гірки. Любителі гострих відчуттів у пошуках адреналіну зможуть випробувати свої сили, прокатившись на неймовірних нових американських гірках.

Читайте також: У США роботи-поліцейські вбиватимуть людей. У Сан-Франциско запровадили нові правила, згідно з якими роботи-поліцейські зможуть використовуватися для ліквідації людей. Дане рішення стало справді безпрецедентним.