У Британії знайшли лист з минулого століття, в якому дитина передбачила майбутнє (ФОТО)

Дитині вдалося досить точно передбачити деякі речі, які сьогодні є у світі

Житель Великобританії виявив в старих меблях, які він ремонтував для клієнта, старовинний лист. Прочитавши його, він був шокований тим, наскільки точно в ньому передбачено майбутнє. Про це повідомляє видання Mirror.

Так, за інформацією джерела, лист датований 23 лютого 1969 року. Його написала 11-річна дівчинка, і описала в ньому, яким вона бачила світ в 1980 році. Їй вдалося абсолютно точно передбачити величезний зсув у технологіях. Хоч стався він і трохи пізніше, ніж вона уявляла.

Дитина написала, що незабаром телефон буде мати інакший вигляд. Він стане трохи схожим на телевізор і в ньому можна буде бачити свого співрозмовника в реальному часі. Також дівчинка описала і телевізори з майбутнього. В її фантазіях вони виглядали набагато більше, ніж в той час, і з великими екранами. А перемикати канали можна буде не встаючи з крісла, оскільки вони були б вбудовані в підлокітник. Крім того, дівчинка описала в листі, що незабаром двері в будинках будуть відкриватися самі по собі. Людині потрібно буде лише натиснути на кнопку для цього.


Однак одне з пророцтв дитини все ж не збулося. Дівчинці бачилося, що в майбутньому вся їжа зникне, а людина зможе вгамувати голод з допомогою однієї жуйки, яка повністю замінила б їжу. І після цього не потрібно було б мити посуд.

Чоловік, який знайшов цей лист, разом зі своєю дружиною вирішили оприлюднити його, щоб спробувати знайти того самого автора, що передбачив майбутнє. На сьогодні жінці повинно бути 62 роки.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що жінка народила власну сестру, а також розповіли подробиці неймовірної історії. Також сайт інформував про те, що в Єгипті знайшли мумію з золотим язиком.