Стало відомо, хто найпопулярніший блогер в Україні

Українська блогерка Кенді Суперстар встановила національний рекорд за популярністю

Українська блогерка Кенді Суперстар, відома своїми яскравими виступами в соціальних мережах, що запам'ятовуються, встановила новий національний рекорд. Із загальною кількістю передплатників, що перевищує 10 мільйонів, вона була визнана найпопулярнішою блогершою країни. Це значне досягнення було підтверджено її менеджерами, а основний внесок у її популярність зробив канал на YouTube, на якому один з її відеороликів зібрав понад 350 мільйонів переглядів.

Кенді, якій нещодавно виповнилося 25 років, розпочала свою кар'єру в блогінгу з косплейних зйомок, але незабаром її інтереси розширилися до ширшого спектру тем та активностей. Сьогодні її відео на платформі TikTok приваблюють мільйони глядачів, а на YouTube підписано 4,18 мільйона користувачів.

"У мене з дитинства було бажання лідерства у всіх сферах, я була президентом школи, закінчила школу із золотою медаллю, і далі за всі справи, які я не бралася — або я робила їх краще, або взагалі кидала і не займалася ними. Тому що особисто моє кредо — якщо вже братися за щось, то викладатись у цій справі на повну”, - розповіла Кенді в інтерв'ю для Фокусу.

В особистому житті блогерка також стабільна: вона заручена з Єгором, своїм давнім коханим, з яким вони спільно живуть у новопридбаній квартирі. Кенді не тільки досягла успіху в блогінгу, але й встигла заснувати свою академію блогінгу, де ділиться досвідом з блогерами-початківцями.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Одеського блогера Домбровського намагалися покалічити у Швейцарії. Напад на одесита, відомого актора та блогера Станіслава Домбровського стався сьогодні. Замах на нього скоїли невідомі під час велопрогулянки.