Головна Новини Суспільство неймовірно Смертельна краса: мати п'ятьох дітей загинула після косметологічної процедури
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертельна краса: мати п'ятьох дітей загинула після косметологічної процедури

Некваліфікований лікар і фатальна косметична процедура: трагічна смерть у Британії

26 вересня 2024, 17:08 comments1808
Поділіться публікацією:

У Великобританії розгорається скандал навколо смерті 33-річної Еліс Делсі Пріт Вебб, матері п'яти дітей, яка померла після популярної косметичної процедури, відомої як рідка підтяжка сідниць. Ця процедура коштує 2 500 фунтів стерлінгів і зазвичай триває лише одну годину, але для Еліс вона закінчилася фатально.

Смертельна краса: мати п'ятьох дітей загинула після косметологічної процедури

Рідка підтяжка сідниць призвела до смерті

Еліс, професійна косметологиня, вирішила пройти процедуру, яка стає все більш популярною серед знаменитостей і вимагає введення гіалуронової кислоти та дермальних наповнювачів у сідничну область. На відміну від традиційних хірургічних методів, ця процедура рекламується як безпечніша та доступніша альтернатива. Однак, як зазначають експерти, реальні ризики часто недооцінюються.

Розслідування, яке зараз ведуть детективи поліції Глостершира, виявило, що процедуру проводив некваліфікований лікар без належної медичної освіти. Після трагічного випадку, двоє осіб були заарештовані.

Еліс залишила свого чоловіка Дейна та п'ятьох дітей. Її найстаршій доньці, Делсі, зараз 15 років, а наймолодшій, Кларі, — лише сім. Вона також мала власний бізнес у сфері краси на заході Британії та була добре відома у своїй громаді.                                                        

Читайте також на порталі “Коментарі” — Інтернет-знаменитість та популярна блогерка Анастасія Покрищук відома багатьом завдяки модифікації своєї зовнішності через пластичні операції, зокрема ті, які зробили їй володаркою найбільших вилиць у світі. Попри зміни на обличчі, блогерка назвала пластичні операції на які вона не піде навіть за мільйон доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини