Рибалка шокований: він спіймав акулу, але її проковтнула велика риба (ВІДЕО)

Американський рибалка зафіксував на камеру, як він ловить акулу, однак в якийсь момент її проковтнула інша риба.

Капітан Джон Броссард був шокований, коли величезна риба проковтнула його акулу, яку він нещодавно спіймав на спінінг та намагався витягнути. Відповідне відео зафіксували його колеги, які перебували з ним на човні.

Американський рибалка Джон Броссард взяв корабель та кількох друзів, щоб вийти в затоку Гудленд та наловити акул. Коли йому вдалось підчепити гачком чорноносу акулу та тримати її у воді, щоб знесилити, Броссард помітив три великі коричневі тіні, що плавали поблизу його човна.

Невдовзі він зрозумів, що це був групер-голіаф або атлантичний голіаф (лат. Epinephelus itajara). Риба підпливла до його акули та проковтнула її зірвавши волосінь, за яку рибалка тримав свою здобич. Відео з інцидентом можна переглянути нижче:

"Ми просто думали: "Вау, неймовірно! Щось збирається з’їсти акулу, і воно більше за акулу". Ми були дуже здивовані. По суті, воно з’їло акулу", - розповів Броссард.

Велику морську рибу рибалка оцінив у 220 кг. Попри це атлантичний голіаф може виростати майже до трьох метрів та важити близько 600 кг. Це один з небагатьох видів риб, які, окрім акул, можуть безпосередньо загрожувати людині, яка знаходиться у воді. Проте їх основна їжа - молюски, ракоподібні та риба. Мешкає групер-голіаф в Атлантичному океані біля берегів Америки, Європи та Африки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американець спіймав унікальну рибу з "людськими зубами".

Також "Коментарі" писав про професійного італійського рибалку, який спіймав рекордного за розмірами сома. Чоловік розповів, як кілька годин боровся з гігантською рибою.