П'ять незвичайних тварин, про яких ви навряд чи чули

Ці тварини дивують своїм зовнішнім виглядом

У природі існує безліч дивовижних тварин, про яких мало хто знає. Деякі з них досить рідкісні, тому не часто потрапляють в об'єктиви камер. Добіркою дивних мешканців нашої планети, які вражають своїм забарвлень і зовнішнім виглядом, поділилося видання likeyou.

Єнот-альбінос

Альбіноси дуже рідко зустрічаються в природі серед єнотів - приблизно один на 750 тисяч тварин. Ось, наприклад, цю банду на чолі з білим малюком помітили в Техасі.


Китоглав

Це великий птах, який мешкає в тропічних болотах Східної Африки. Вона зачаровує своїм зовнішнім виглядом, тому її часто називають королівською чаплею. Всього у світі налічується менше 10 тисяч особин.


Восьминіг Дамбо

Дуже рідко потрапляє в кадр фотокамер, бо мешкає на глибині океану. Своє прізвисько "Дамбо" він отримав тому що нагадує діснеївського слоника з великими вухами. У зрілому віці молюск досягає в довжину трохи понад 20 сантиметрів.


Білий листонос

Це крихітні летючі миші, які влаштовують собі денний відпочинок в наметах з листя, які будують собі самі. Живуть вони в Центральній і Південній Америці. Спільне проживання допомагає зберігати тепло і захищатися від хижаків.


Дереволаз

Ця симпатична амфібія вкрай отруйна. Її шкірні покриви виділяють небезпечний слиз, яку індіанці використовували для виготовлення небезпечних дротиків. Древолази не квакають, як жаби: вони дзижчать чи посвистують.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло про цікаві факти про тварин, які навряд чи є в шкільному курсі.