Головна Новини Суспільство неймовірно Незвичайний рекорд: американець створив найвищий капелюх у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Незвичайний рекорд: американець створив найвищий капелюх у світі

Висота амбіцій: у Пенсильванії встановлено новий світовий рекорд за найвищим капелюхом

сьогодні, 14:21
Поділіться публікацією:

У маленькому містечку Брайнігсвілль, що в Пенсильванії, місцевий житель Джошуа Кайзер прогулявся вулицями в дуже високому капелюсі, який був вищий за дерева. Цей капелюх встановив новий світовий рекорд із висоти — він має 5,4 метра у висоту. Це досягнення зареєструвала Книга рекордів Гіннеса.

Незвичайний рекорд: американець створив найвищий капелюх у світі

Рекордний капелюх: як американець створив 5,4-метрову шапку

Джошуа здолав попередній рекорд, який належав Оділону Озаре з капелюхом у 4,8 метра, встановлений у 2018 році. 

"Коли я побачив фото з гігантським капелюхом, я зрозумів, що хочу зробити щось подібне. Я закрив комп'ютер і почав шукати матеріали, вірячи, що зможу побити рекорд і увійти в історію", — поділився Кайзер.

Спочатку Джошуа намагався зробити капелюх з картону і липучок, але вони не витримали і капелюх не тримався на голові. Він не здавався і пробував використовувати дерев'яні дюбелі, а потім металеві прути, але вони були занадто важкими.

Незвичайний рекорд: американець створив найвищий капелюх у світі - фото 2

Рішення прийшло несподівано. Одного разу Джошуа побачив використані водостоки та великий сміттєвий бак, які мали потрібні розміри. Він вирішив використати ці матеріали, зміцнив їх спеціальною піною і обтягнув червоною тканиною. Це забезпечило потрібну міцність і зробило звичайну конструкцію схожою на величезний капелюх.

"Я планував прикріпити гайки і болти до кінчиків дюбелів, щоб скріпити їх між собою на довгій ділянці шляху. Це не було достатньо міцним, щоб спрямувати його на висоту понад 4,5 метра просто в небо", — сказав він. "Мені потрібно було щось міцніше – я думав про арматуру або металеві прути, але знав, що вони будуть занадто важкими. Ця ідея не спрацювала. Я все одно не зміг би прикріпити його до голови, навіть якби зміг".

Незвичайний рекорд: американець створив найвищий капелюх у світі - фото 3

Зрештою, вагою 12 кг і висотою, що перевищувала 5 метрів, капелюх Кайзера здійснив похід на необхідну дистанцію у 10 метрів, чим було здобуто титул.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини