Головна Новини Суспільство неймовірно Не просте, а зелене: яйце в узорах знесла курка в Китаї (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Не просте, а зелене: яйце в узорах знесла курка в Китаї (ФОТО)

Відомо, що могло послужити причиною такого незвичайного забарвлення яйця

23 вересня 2020, 17:01
Поділіться публікацією:

У Китаї курка знесла яйце з дуже незвичайним забарвленням — зеленого кольору і в плямах. Господиня птиці була ошелешена і показала "чудо" журналістам, моментально ставши місцевою зіркою. Про це передає Daily Star.

Не просте, а зелене: яйце в узорах знесла курка в Китаї (ФОТО)

Так, історія сталася в місті Суцянь (провінція Цзянсу) на сході Китаю на фермі у китаянки на ім'я Гао. Курка знесла яйце такого ж розміру, як й інші, ось тільки шкаралупа виявилася покрита візерунками зеленого кольору. При цьому дівчина розповіла, що не міняла раціон харчування птиці.

"У мене на задньому дворі сім курей і півень. І я годувала всіх, як завжди — кукурудзою, овочами і зеленню", — розповіла Гао.

Не просте, а зелене: яйце в узорах знесла курка в Китаї (ФОТО) - фото 2
Не просте, а зелене: яйце в узорах знесла курка в Китаї (ФОТО) - фото 3
Не просте, а зелене: яйце в узорах знесла курка в Китаї (ФОТО) - фото 4

Як пояснив ветеринар Чжан Веньчен, такий рідкісний окрас яйце могло отримати через те, що стимулювалося чимось зовні, коли ще перебувало в курячій трубці. Крім того, через аномальне скорочення трубки могла статися секреція білкового шару, що і послужило зеленому фарбуванню.

Раніше повідомлялося, що рідкісні дельфіни повертаються до Китаю, з'явилося відео. Так, рідкісні дельфіни стали повертатися в Гонконг завдяки коронавірусній пандемії. Оскільки обмеження під час карантину означають, що навколо міста практично немає човнів і поромів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини