Мешканка США встановила світовий рекорд щодо кількості татуювань одного виконавця

18 портретів Мадонни на тілі американки: новий рекорд Гіннесса

У світі татуювань багато незвичайних історій, але історія Тари Беррі з Топіки, штату Канзас, заслуговує на особливу увагу. Жінка встановила світовий рекорд, присвятивши своє тіло мистецтву на тему однієї із найзнаменитіших поп-ікон світової сцени – Мадонни.

За останні кілька років Тара перетворила свою пристрасть до співачки на унікальну колекцію татуювань. Загалом у неї 18 зображень, кожне з яких зафіксовано не лише на її тілі, а й у Книзі рекордів Гіннеса. Шлях до цього досягнення розпочався у 2016 році, коли Мадонна запросила своїх шанувальників взяти участь у кліпі. Хоча Тарі тоді не вдалося потрапити у відео, ця подія спонукала її розпочати свій незвичайний проект.


Тара зізнається, що натхненням для неї стала Ніккі Паттерсон із Великобританії, яка встановила рекорд із 15 татуюваннями Емінема. Після того як Тара дізналася про досягнення Ніккі, вона вирішила не тільки повторити успіх, а й перевершити його. Це стало початком її шляху до світового рекорду.

На створення кожного тату Тари пішло багато часу та коштів – загальна вартість проекту оцінюється в 10 тисяч доларів, а часу – 110 годин. Татуювання зображують Мадонну в різних образах її довгої кар'єри, починаючи з ранніх років до останніх виступів.

Ця унікальна колекція стала не лише відображенням творчості співачки, а й знаком глибокого особистого зв'язку Тари з ідолом. Так приклад Тари Беррі показує, як фанатська відданість може призвести до світових рекордів і стати натхненням для інших.

Нагадаємо, що в листопаді минулого року 106-річний житель Техасу, Альфред Блашке, здійснив парашутний стрибок, ставши тим самим старим чоловіком, який коли-небудь стрибав з парашутом. Цей момент був офіційно зафіксований і внесений до Книги рекордів Гіннеса у травні цього року.