Мешканка "найстрашнішого будинку Англії" розповіла про полтергейст

Жительку «найстрашнішого будинку Англії» Ширлі Хітчінгс тривалий час переслідував привид на ім'я Дональд

Ширлі Хітчінгс - "мешканка найстрашнішого будинку в Англії", вперше за багато років розповіла про паранормальні явища, які відбувалися в її домі протягом багатьох років. Про це повідомляє видання The Sun.

Жінка повідомила, що перша її зустріч з полтергейстом відбулася в 15 років. Тоді Ширлі разом із сім'єю побачили великий срібний ключ, виготовлений на старовинний манір.

Того ж дня члени родини прокинулися від незрозумілого гуркотіння. Сім'я подумала, що це привид. Йому навіть дали ім'я - Дональд.

Після цього випадку в будинку Хітчінгс предмети літали по кімнатах, лунав таємничий стукіт, і без причин розпалювався вогонь.

Жінка повідомила, що полтергейст поводився не дуже чемно - він кидав з полиці годинник, переміщував капці по кімнаті і підіймав у повітря стільці. Батьки Ширлі намагалися усунути проблему та навіть окропляли дім святою водою, проте це тільки розлючувало Дональда ще сильніше.

Через деякий час події Хітчінгсів набули розголосу. Їх дім став надзвичайно популярним. Фото будинку почали з'являтися в місцевих ЗМІ.

Споруду відвідав і мисливець за привидами Гарольд Чіббетт. Спеціаліст повідомив, що Дональд - це неспокійний дух, який переслідує окрему людину і викликає фізичні розлади.

Ширлі Хітчінгс заявила, що Дональд втручався і в її особисте життя. Привид відлякував її залицяльників. Навіть коли жінка вийшла заміж та переїхала, полтергейст переслідував її. Заспокоїлося паранормальне явище тільки у 1968 році.

Попри розповіді Ширлі та її сім'ї, офіційних доказів, що полтергейст дійсно існував, немає.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що жінка описала побачене під час клінічної смерті. Шокувальну розповідь можете прочитати у нашому матеріалі.