Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
В сучасному мистецтві існує такий напрямок, як Food Art, де їжа виступає як виразний засіб при створенні творів мистецтва. І є талановиті фотографи, кулінари і художники, які працюють в цьому напрямку і створюють страви, яким місце в художній галереї. Ось кілька прикладів.
Їстівні пейзажі Карла Уорнера
Роботи Карла Уорнера вважаються найоригінальнішими і креативними з усіх видів фуд–фотографій. Дерева з брокколі, гори з хліба та сиру, камені із печеної картоплі і моря з рибного філе – немає межі їстівним фантазіям в роботах австралійського фотографа. Його картини виглядають казково і реалістично одночасно.
Майстер карвінгу Даніель Барреси
Створені ним шедеври – результат кропіткої роботи, але, на перший погляд, здається, що це справжнє диво. Роботи Даніеля прекрасні, велика кількість деталей і візерунків просто заворожує, і, звичайно ж, вони занадто гарні для того, щоб бути з'їденими.
Смузі-арт від Хейзел Закарія
Завдяки малайзійській фудхудожниці і блогеру Хейзел Закарія малювання на смузі (смузі-арт) стало надзвичайно популярним трендом. Фантазія перетворює чашку корисного напою в художній шедевр. Для своїх робіт Хейзел використовує виключно натуральні інгредієнти: фрукти і овочі, ягоди, кокосові вершки, мигдальне молоко, трави і спеції.
Шоколадні скульптури від Патріка Роджера
Композиції відомого французького шоколатьє Патріка Роджера відрізняє екзотичний смак і висока естетика. Він використовує для своїх робіт до 14 різних компонентів (імбир, мед, жасмін, базилік) і шоколад тільки високої якості.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти вважаються найдорожчими у світі. Хотіли б спробувати?
Новини