Француз видалив собі ніс і губу, щоб виглядати як інопланетянин (ФОТО)

Француз не збирається зупинятися

32-річний чоловік Ентоні Лоффредо прославився завдяки своїй незвичайній зовнішності. Француз зробив кілька радикальних трансформацій тіла, щоб стати схожим на "чорного інопланетянина".

Відомо, що хлопець з дитячого віку почав захоплюватися історіями про мутантів і прибульців. І коли подорослішав, то серйозно взявся за зміну своєї зовнішності, щоб створити собі позаземний образ. Ентоні Лоффредо у 24-річному віці кинув роботу і поїхав до Австралії, де і почав свою радикальне перетворення. В першу чергу, він зробив собі пірсинг і покрив однотонними чорними татуюваннями майже все тіло. Потім француз поголився налисо та вставив під шкіру імпланти, щоб надати черепу горбисту форму голови, як у рептилії. Потім хлопець роздвоїв собі язик, пофарбував його в зелений колір, видалив собі вуха і ніс. Також він зробив татуаж очних яблук, щоб вони були повністю чорного кольору.

Незабаром на його щоках з'явилися шрамування у формі блискавок і три імпланти з різьбленням на лобі. Завдяки цьому він може вкручувати собі невеликі металеві ріжки. Пізніше чоловік почав називати себе "Проект Чорний Інопланетянин", зробивши свою зовнішність схожою на гуманоїда.


На цьому Ентоні Лоффредо не збирається зупинятися, надалі він планує видалити шкіру і замінити її металом, а також змінити свої руки, ноги, пальці та потилицю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 29-річний аргентинець Луїс Падрос вже переніс 32 операції, щоб змінити зовнішність і стати схожим на космічного ельфа. За підрахунками, зміна його обличчя коштувала близько 100 тисяч доларів.