Чоловік транслював порно на держустанову через проектор (фото)

Зловмисника не вдалося зловити, бо він швидко "замів сліди" в інтернеті

Невідомий двічі за тиждень зламав прожектор в Бельгії і транслював порнографію на урядовій будівлі. Інцидент стався в місті Левен. Про це повідомляє The Brussels Times.

Жителі Левена знову зіткнулися з непристойними зображеннями на урядовій будівлі після того, як проектор був зламаний вдруге за тиждень і використовувався для трансляції порнографії. Вандала так і не вдалося спіймати, попри друге порушення. Відзначено, що зловмисник володіє навичками програміста і зміг "замести сліди" в інтернеті, хоча зламав прилад зі свого пристрою. Як пише видання, про інцидент поліції повідомили місцеві жителі, які прийшли в лють від побаченого.

Поліція все ще шукає винних. Прокуратура відкрила справу. Влада міста заявила, що зроблять додаткові кроки, щоб запобігти подібному інциденту втретє.

Нагадаємо, власник бельгійського бару в Остенді повідомив в соціальних мережах про формування нової релігії. Підприємець був незадоволений тим, що уряд дозволив деякі релігійні церемонії в Бельгії, але зберіг заборону на бізнес, і заснував нову релігію для тих, хто хоче відвідувати службу для ведення бізнесу, щоб обійти "коронавірусні" обмеження.

Раніше "Коментарі" писали, що кампанія вакцинації проти коронавірусу у Франції почнеться з останнього тижня грудня, як повідомив прем'єр-міністр країни Жан Кастекс в середу, 16 грудня, вказавши, що непріоритетні групи населення будуть чекати до кінця весни.

Сьогодні Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) також порекомендувала носити маску під час різдвяних зустрічей і святкування кінця року в Європі, заявила організація в середу, 16 грудня, попередивши про високий ризик відновлення епідемії на початку 2021 року.