Було не до романтики: хлопець вирішив незвичайним способом зробити пропозицію дівчині

Сюрприз вдався тільки завдяки уважному інструкторові

Хлопець вирішив зробити своїй коханій пропозицію, та так, щоб вона запам'ятала її на все своє життя. Але задумана ідея мало не провалилася, тому що дівчині під час стрибка з парашутом було трохи не до романтики. Про це пише видання apostrophe.

Коханий замовив для своєї дівчини стрибок з парашутом з висоти 4000 метрів. А сам в цей час став на коліно, вичікуючи слушного моменту. Також він запросив друзів, які тримали великий плакат з відповідним написом. Коли ж наречена разом з інструктором приземлилася, то побачила цей сюрприз. Звичайно ж, Кеті сказала "Так", однак план міг не спрацювати, якби не уважний інструктор.

30-річна дівчина зізналася, що була під сильним враженням від стрибка, тому не відразу помітила великий плакат зі своїм ім'ям. Інструктор підказав їй, що є якісь знаки попереду, і тільки тоді дівчина звернула на них увагу.


Нареченій дуже сподобався такий романтичний вчинок її коханого. Вона розповідає, що цей день точно залишиться в її пам'яті назавжди.

Раніше ми повідомляли, американець піднявся на висоту 7 кілометрів на оберемку повітряних куль (відео). Коли Блейн піднявся на висоту 7 кілометрів 300 метрів, то стрибнув з парашутом і успішно приземлився. 9-річна дочка екстремала весь цей час говорила з батьком по телефону, а по його поверненню сказала, що це було прекрасно.