Білл Гейтс назвав можливі терміни нової пандемії

Про це він повідомив у подкасті з актрисою Рашідою Джонс

Світ очікує нова пандемія, яка може настати як через три роки, так і через двадцять років, заявив підприємець і один із засновників компанії Microsoft Білл Гейтс у своєму подкасті, який він записав з актрисою Рашідою Джонс.

Вона запитала Гейтса, чи дійсно нова пандемія неминуча. "Так. Сподіваюся, якщо нам пощастить, вона почнеться через двадцять років", - відповів Гейтс. При цьому він попередив, що нова епідеміологічна загроза може виникнути і через три роки.

Він також додав, що деякі зі спостережуваних нами тенденцій оцифровки - особливо в області онлайн-навчання, телемедицини та віддаленої роботи - стануть постійною частиною нашого життя.

Раніше "Коментарі" писали, чим відрізняються 11 кращих вакцин від коронавірусу у світі. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), поки світ бореться з пандемією коронавірусу, 48 потенційних вакцин зараз проходять випробування на людях, але тільки 11 знаходяться на завершальній стадії. Кожен з 11 використовує інформаційну РНК, технологію інактивованих вірусів, вірусні вектори або рекомбінантні білки.