В Анталії турист більше 2 років не виходив із готельного номера: причина шокувала всіх

Власник готелю викликав правоохоронців, які прийшли поговорити із постояльцем, проте той виліз на дах будівлі та спробував втекти.

Виявилося, що термін дії закордонного паспорта та візи 57-річного громадянина Фінляндії закінчився близько чотирьох років тому і на території Туреччини він знаходився нелегально. Саме тому чоловік роками не виходив зі свого номера та намагався не попадатися на очі сусідам. Курйозна ситуація сталася в курортному місті Анталія.

Так, постоялець апарт-готелю Kaleiçi Tabakhane Sokak протягом 2,5 років не залишав свій номер. Він відчиняв двері виключно кур'єрам. Навколишні чули його лише ввечері, коли він співав караоке.

Одного дня в номері проблемного постояльця запанувала тиша і власник готелю подумав, що чоловік помер. Стурбований власник викликав копів, які самостійно відчинили двері та потрапили в номер.

Переляканий турист-нелегал вирішив втекти та піднявся з балкона свого номера на дах. У такий спосіб він збирався втекти від поліції. Цікаво, що на ньому був захисний шолом, а в руках він тримав тенісну ракетку. Громадянина Фінляндії затримали та доставили до відділку поліції.

Власник готелю повідомив місцевим ЗМІ, що в номері він виявив гори смердючого сміття, недопалки та пляшки. Про це повідомляє видання Turizmajansi.

Раніше "Коментарі" писали про те, що у США після урагану на пляжі виявили таємничий об'єкт (ФОТОФАКТ). Люди, які все життя прожили в цій місцевості, навіть не здогадувалися, що під шаром піску прихований загадковий об'єкт.

Читайте також: Ферми для вирощування дітей: вчені показали моторошне майбутнє (ФОТО, ВІДЕО 18) . Вчені відзначають, що останнім часом у світі стрімко знижуються показники народжуваності, що може призвести до дуже плачевних наслідків.