"Гуляти, так гуляти": карантин вихідного дня українці висміяли влучними фотожабами

"Коментарі" зібрали свіжі фотожаби і меми на тему карантину вихідного дня

Навіть в умовах карантину наш народ не втрачає почуття гумору. "Карантин вихідного дня", введений по всій Україні вже з минулої суботи також не залишився без фото жаб і мемів.
Дісталося і елітному заміському комплексу Queen Country Club в Конча-Заспі, куди люблять приїжджати українські політики. Стало відомо, що він, попри заборону влади, продовжував функціонувати на карантинних вихідних.
Згадали й мережу "Епіцентр К", адміністрація якого придумувала всілякі хитрощі, щоб уникнути карантинних обмежень на вихідних.
Раніше "Коментарі" писали про те, що на сайті президента зареєстрували петицію з вимогою скасувати "карантин вихідного дня", яка протягом трьох днів набрала потрібної кількості голосів.

Сьогодні на засіданні Верховної Ради України було піднято питання про перегляд судового рішення Кабінету міністрів про введення карантину вихідного дня. На підтримку проголосували всього 149 депутатів з 226 необхідних. Зокрема, постанова № 4381 передбачала перегляд і пом'якшення раніше введених Кабміном обмежень стосовно діяльності закладів торгівлі, громадського харчування, ТРЦ, нічних клубів та інших суб'єктів господарювання у вихідні дні.