Головна Новини Суспільство права людини Жителям 13 областей України варто готуватися до посилення карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Жителям 13 областей України варто готуватися до посилення карантину

Посилення карантину в першу чергу буде стосуватися роботи міського транспорту, спортивних закладів, а також дошкільних установ

27 червня 2020, 15:36 comments2178
Поділіться публікацією:

Головні санітарні лікарі 13 областей нашої країни повинні звернутися до комісії ТЕБ та НС щодо посилення карантину в регіонах. Про це під час брифінгу сьогодні, 27 червня, заявив міністр охорони здоров'я України Максим Степанов.

Жителям 13 областей України варто готуватися до посилення карантину

За словами глави МОЗ, в умовах адаптивного карантину в нашій країні стала різко збільшуватися кількість нових випадків зараження коронавірусом. У лікарнях продовжує стрімко зростати кількість зайнятих ліжок, виділених для хворих COVID-19. Степанов заявив, що умовам для послаблення карантину в Україні зараз не відповідають 13 областей нашої країни. Серед них найбільше західних областей, а також місто Київ.

Посилення карантину, швидше за все, торкнеться роботи міського транспорту, спортивних закладів, а також дошкільних та інших закладів, які є в країні", сказав міністр.

Раніше "Коментарі" писали, що станом на п'ятницю, 26 червня, десять областей України і Києва не готові до ослаблення карантину. Згідно з даними МОЗ, кількість хворих не дозволяє пом'якшити умови карантину у Волинській, Донецькій, Закарпатській, Київській, Луганській, Львівській, Одеській, Рівненській, Хмельницькій та Чернівецькій областях. А також у місті Київ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини