Головна Новини Суспільство права людини "Росія тисне на політв'язнів у міру посилення санкцій від ЄС", - Денісова
commentss НОВИНИ Всі новини

"Росія тисне на політв'язнів у міру посилення санкцій від ЄС", - Денісова

Омбудсмен Людмила Денисова обурена посиленим тиском і порушенням прав ув'язнених в Росії як відповідь на міжнародні санкції

17 червня 2020, 20:40 comments1183
Поділіться публікацією:

Росія нарощує психологічний і фізичний тиск на українських громадян, які перебувають у російських в'язницях у зв'язку з тим, що проти Федерації продовжують збільшуватися санкції за анексію Криму і збройні дії на Донбасі. Про це пише у своєму Facebook уповноважена з прав людини при президентові України Людмила Денисова.

"Росія тисне на політв'язнів у міру посилення санкцій від ЄС", - Денісова

Омбудсмен зазначає, що українські дипломати і правозахисники позбавлені можливості відвідувати співвітчизників в ув'язненні, самі полонені переживають буквально знущання, адже на них посилено тиснуть як за рахунок психологічних прийомів, так і банально відмовляючи в задоволенні основних фізичних потреб.

"Підкреслюю, Росія повинна дотримуватися взятих на себе міжнародних зобов'язань щодо забезпечення прав незаконно ув'язнених громадян України та припинити репресії проти кримськотатарського народу", — зазначає Денисова, вказавши поіменно тих, хто сьогодні незаконно поміщений в російські в'язниці українських громадян.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Людмила Денисова висвітлила грубі порушення в російських в'язницях під час пандемії COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини