Головна Новини Суспільство права людини Прокурор Мамедов намагається "зам'яти" справу з хлопчиком-аутистом, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Прокурор Мамедов намагається "зам'яти" справу з хлопчиком-аутистом, - ЗМІ

Українка продовжує свою боротьбу не тільки за свого сина, а й проти системи, яку, за її словами, "уособлює заступник генерального прокурора Гюндуз Мамедов"

27 серпня 2020, 10:54
Поділіться публікацією:

Історія українки Юлії Невгодовської, про яку вона розповіла в відеозверненні до президента Володимира Зеленського, викликала бурхливу реакцію серед українців, повідомляє "112 Україна".

Прокурор Мамедов намагається "зам'яти" справу з хлопчиком-аутистом, - ЗМІ

За інформацією видання, жінка продовжує свою боротьбу не тільки за свого сина, а й проти системи, яку "уособлює заступник генерального прокурора Гюндуз Мамедов". Саме він — запевняє жінка — гальмує справу і залишає її прохання без жодної уваги.

Нещодавно Юлія знайшла можливість звернутися до заступника Мамедова безпосередньо. Про це вона розповіла на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

"Спасибі всім людям, які відгукнулися на мій крик про допомогу і співчували мені. Багато написали мені особисто, багато запропонували посильну допомогу. Мені передали номер телефону Гюндуза Мамедова, і я вирішила написати йому. На жаль, мої повідомлення залишилися без відповіді ...", — повідомила Юлія Невгодовська.

Жінка намагалася переказати прокурору жахливу історію, до якої намагається привернути його увагу. Видання наводить текст Юлії повністю:

"Я, Юлія Невгодовська, стала жертвою цинічного злочину, а після — жахливої несправедливості і беззаконня, куратором якого називають вас, Гюндуз Мамедов.

Вам точно відомо, як мій племінник, хлопчик-аутист, був залучений дорослими людьми в страшного злочину — спроби вбивства мене і моєї маленького дитини. Я обґрунтовано підозрюю в тому, що трапилося, батька моєї дитини, який незадовго до організації мого вбивства, переоформив по підробленій довіреності моє майно на своїх подільників.

Для того щоб замести сліди свого злочину, він і намовив мого племінника-аутиста на злочин, знаючи, що ніякої відповідальності такий підліток не понесе. Племінник напав на нас з маленьким сином з ножем, і завдав нам десятки ударів. Ми 100% повинні були померти, але дивом вижили. Але ви і ваші прокурори вперто робите вигляд, що не помічаєте цього причинно-наслідкового зв'язку. Ви намагаєтеся мене посадити до в'язниці, в той час як вбивці сновигають на волі. І не просто сновигають, а розповідають всім, як купили вас і ваших прокурорів за $ 100 тисяч.

Я вимагаю від вас публічної відповіді. Я закликаю вас згадати, що ви — чоловік і що ховатися за стінами Генеральної прокуратури вічно не вийде. Вийдіть і назвіть вбивць, які використовували аутиста в своїх брудних справах. А якщо ви цього зробити не можете — ганебно зірвіть із себе погони і ніколи не звіться прокурором, який відповідає за дотримання законів, прав людей і особливо дітей. Я чекаю на вашу відповідь!"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини