Послаблення під час комендантської години: де відновлять роботу таксі

Які документи потрібно оформити, щоб вночі пересуватися на таксі у Львові

Певне послаблення під час дії комендантської години запровадять у Львові - там почнуть працювати сервіси таксі, однак не всі. Про це заявили у Львівській ОДА під час брифінгу, повідомляє портал “Коментарі”.

У Львові запустять пілотний проєкт для виклику таксі через сервіси Bolt та Uklon під час комендантської години.

Керівник апарату Львівської ОВА Тарас Грень зазначив, що для пересування Львовом уночі необхідна перепустка, яку можна отримати в комендатурі. Перепустку, а також військово-облікові документи, повинні мати водії сервісів, що працюватимуть у нічний час.

Що стосується пасажирів, то представник Львівської ОДА зазначив, що перепустка не вимагатиметься в тих, хто пересувається містом за крайньої потреби.

Після узгодження всіх процедур із комендатурою проєкт легального виклику таксі під час комендантської години у Львові запрацює до кінця тижня.

Нагадаємо, що комендантська година у Львові триває з 00:00 до 05:00 ранку.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що працівники ТЦК у різних містах України у жовтні масштабні перевірки. Рейди провели в Києві після концерту гурту “Океан Ельзи”. Також мережею інтернет поширювалася інформація про перевірки у Львові. У Львівському обласному ТЦК та СП прокоментували перевірки.

В обласному ТЦК нагадали, що в Україні відбуваються заходи з мобілізації військовозобов’язаних громадян України. “Військовослужбовці ТЦК та СП у Львівській області спільно з працівниками правоохоронних органів проводять оповіщення військовозобов’язаних громадян щодо військового обліку під час дії воєнного стану”, — йдеться у повідомленні.

Дізнатися детальніше, що відбувається з мобілізацією у Львові, читайте за посиланням.