Головна Новини Суспільство права людини “Подарунок” від “Резерв+” скасовується: яку відстрочку від мобілізації надали у застосунку
commentss НОВИНИ Всі новини

“Подарунок” від “Резерв+” скасовується: яку відстрочку від мобілізації надали у застосунку

Відстрочка у застосунку у деяких користувачів була до закінчення мобілізації

17 жовтня 2024, 22:41
Поділіться публікацією:

У застосунку “Резерв+” виникла помилка, через яку термін дії відстрочки від мобілізації було змінено. У деяких користувачів з'явилася відстрочка до закінчення мобілізації. Однак це помилка, повідомила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко, інформує портал “Коментарі”.

“Подарунок” від “Резерв+” скасовується: яку відстрочку від мобілізації надали у застосунку

Ілюстративне фото

“Друзі, ми так інтенсивно готувались до нових релізів, що виліз баг. У деяких користувачів зʼявились відстрочки до кінця мобілізації. Вибачте за незручності. Ні, це не подарунок команди Резерв+ усім користувачам до Геловіну. Важливо: даний випадок стосується лише відображення вашого статусу. Дані у реєстрі Оберіг не змінювались”, — зауважила вона. 

За словами Катерини Черногоренко, команда виправила помилку та порадила скористатися документом протягом години.  

“Щоб побачити свій актуальний статус, натисніть три крапки і потім “Оновити документ”. Дякуємо, що швидко сигналізуєте і повідомляєте нам про це”, — зазначила вона.

Нагадаємо, що в Україні триває мобілізація, в межах якої працівники ТЦК проводять оповіщення військовозобов'язаних. Майже тиждень тривають масові рейди працівників центрів комплектування у різних містах. Заступник голови комітету Верховної Ради з питань аграрної політики Степан Чернявський назвав перевірки “облавами” та розповів, за якої умови закінчаться рейди ТЦК. Детальніше про думку народного обранця читайте за посиланням.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що у ТЦК відреагували на перевірки в громадських місцях. Зазначається, що рейди в публічних місцях збільшили кількість добровільних появ людей у ТЦК.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини