Окупанти планують масштабну “інвентаризацію”: шукатимуть майно українців, які не отримали паспорт РФ

“Інвентаризувати” планують щонайменше 100 об'єктів у Луганській області

На окупованих територіях загарбники планують провести “інвентаризацію” усієї нерухомості. Йдеться про тимчасово окуповані території Луганської області. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Центру національного спротиву.

Повідомляється про “інвентаризацію” щонайменше 100 тисяч об’єктів. “Розпочнуть зі Станично-Луганського району області. Головна ціль такої “кампанії” – виявити майно українців, які не поміняли громадянство, не отримали російський паспорт та не оформили його відповідно до кремлівського законодавства”, - повідомили у Центрі.

На тимчасово окупованих територіях Херсонщини загарбники створили спеціальний житловий фонд так званого “безхозного” житла. Фонд створюється з метою відібрати нерухомість у їх законних власників.

“Щоб зупинити ці злочини ворога, приєднуйтеся до боротьби проти нього та його спільників”, - звернулися до українців у Центрі.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що на тимчасово окупованих територіях росіяни агітують дітей отримувати військові спеціальності.

У Центрі національного спротиву зазначили, що наступними вихідними, 19 жовтня, у тимчасово окупованому Луганську проведуть так званий день відкритих дверей. Захід проводять з метою “популяризації” найбільш затребуваних спеціальностей на ринку праці серед старшокласників. Серед таких – різного плану військові спеціальності, а також кваліфікації супутні військовій справі.

Нагадаємо, що у селах на тимчасово окупованих територіях зафіксовані чергові випадки призову 18-річних українців, які отримали паспорт РФ. Куди відправляють юнаків, читайте за посиланням.