Одружився з крокодилицею: що змусило чоловіка наважитися на такий крок

Чоловік, який обрав собі таку зубасту наречену, зовсім не збоченець

Мер мексиканського містечка Сан-Педро-Уамелула Віктор Уго Соса одружився на самці каймана заради процвітання свого міста.

Нареченій сім років, звати її Алісія Адріана. Перед церемонією її вбрали по-святковому – в зелену спідницю, чорну кофтинку (елемент національного одягу місцевого населення) і вінок з кольорових стрічок. У такому вигляді носили по містечку, аби всі горожани могли з нею потанцювати.

Потім, як годиться, Алісії вдягли білу пишну сукню, оздоблену сріблястими пайєтками – у ній вона дісталася ратуші, де проводився весільний обряд. До речі, закінчилося все весільним танком під національні мелодії і поцілунком молодят. Впродовж усіх цих церемоній паща нареченої була надійно зав’язана мотузкою, аби не трапилося лиха.

Мер зазначив, що погодився одружитися на крокодилиці, оскільки вони кохають одне одного. Додав, що без кохання шлюбу бути не може, і що він бере на себе відповідальність за наречену.

Насправді все це – традиція цього регіону, якій вже більше двохсот років. Вона знаменує примирення суперечки між двома етнічними групами, які закріпили домовленості у шлюбі. За легендою в ті давні часи весілля зіграли між королем однієї народності та принцесою другої, втіленою в рептилію.

Місцеві жителі переконані, що такі церемонії дозволяють "поєднатися з матір’ю Землею, просити дощів, гарних врожаїв – усього того, що уособлює мир і гармонію їхньої народності". А ще вірять, що шлюб з крокодилихою сприяє в їхньому містечку "вдалій риболовлі, процвітанню і пошуку умов для життя у мирі та рівновазі".

До речі, це вже не перша дружина-крокодил Уго Соса. Минулого року він одружився з семирічною самкою алігатора. Її, вочевидь, після весільних церемоній відпустили на волю. Чи є в мера Сан-Педро-Уамелула дружина – не крокодил, не відомо.

Раніше "Коментарі" писали про чоловіка, який придбав собі величезний літак і оселивсяв ньому посеред лісу.