ЗСУ знищили командира та начштабу мотострілецького полку окупантів

Командування окупантів поповнили список "200"

Командира та начальника штабу 503-го мотострілецького полку 19-ї мотострілецької дивізії 58-ї загальновійськової армії Росії ліквідували наші військовослужбовці. Агресори поповнили список "200". Про це інформують в Міністерстві оборони України.

"Сьогодні, у ході боїв, українські воїни організували зустріч з дияволом черговій партії російських воєнних злочинців", - зазначено в оприлюдненій інформації українського Міністерства оборони.


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українські військові ліквідували "кадирівців" з Росгвардії. Військовослужбовці ЗСУ під час бойових зіткнень знищили трьох чеченських окупантів з найбільшого військового з'єднання Росгвардії і захопили багато трофеїв: бойовий БТР "кадирівців" та їх зброю. В запеклій бойовій сутичці ліквідовані три представники Росгвардії, які були бійцями 94-му полку бригади, місце дислокації -м.Гудермес, та в 96-му полку, місце дислокації — м.Урус-Мартан в Чеченській республіці. Представники Закарпатської бригади вилучили в чеченських окупантів особисті жетони та наступні документи: шляховий лист водія БТР-80 та дані кермувальника, командира машини, тут ще були вказані витрати пального тощо. Ще трофеєм українських вояків став зошит зі списком особового складу: тут йшлося про 14 військових та одного офіцера. Були тут і відомості про бойову техніку підрозділу – чотири бронетранспортери "БТР-80" і три військові вантажівки "Урал 4320". В повідомленні пресслужби Закарпатської бригади зазначається, що українські бійці взяли трофеї.