ЗСУ ліквідували командира найманців розвідроти "ДНР" з позивним "людоед"

У "ДНР" заявили, що Сергій Машкін нібито знищив батарею САУ

Наші військовослужбовці знищили керівника роти "ДНР", що займалась збором розвідувальних даних. Він мав позивний "людоед". Про це інформують в оперативно-тактичному угрупованні "Схід".

Перед тим представники "ДНР" повідомили, що російський командир нібито причетний до знищення батареї САУ.

В інформації пресслужби "Сходу" зазначається, що керівник роти розвідки 11 мотострілецького полку 1 армійського корпусу так званої "ДНР" капітан Сергій Машкін, який відомий в їх колах за позивним "людодед" сам точеним вогнем ліквідував українську батарею САУ.

"Їх послухати, так загін Месників з кіновсесвіту Марвел, у порівнянні з ними, то якась група "Ягідка" у дитячому садочку. Втім, говорити можна багато, але факт залишається фактом. Замість людей він жере чорнозем", - резюмують представники українського оперативно-тактичного угрупування "Схід".

Український політик Олексій Гончаренко у своєму Телеграм-каналі зазначив, що "Людоед" відправився в пекло.

"Командир розвідувальної роти 11 мотострілецького полку 1 армійського корпусу так званої ДНР капітан Сергій Машкін з позивним "Людоед" відправився в пекло. Земелька скловатою окупанту",- написав Гончаренко.


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Маріуполі "Азов" знищив групу російського спецназу. Сьогодні військові, що входять до полку "Азов" за підтримки представників інших підрозділів Збройних Сил України провели успішну операцію з ліквідації ворожої бронетехніки. На представлених світлинах зафіксовані кілька моментів, коли постріли влучили в ціль.